Een eigen online strategie voor slechts: €350,-

Doelgroep: Starters, Retail, Horeca, Dienstverleners, Zorgverleners, ZZP & MKB  (zowel B2C & B2B). 
 
Het 10 minuten LMG-Marketingplan 
Succesvol ondernemen is naast het hebben van de benodigde skills ook een kwestie van gezien of gevonden worden. De consument van nu wil zich een beeld vormen van de ondernemer en diens producten of diensten. Een duidelijke online presence is de snelste, gemakkelijkste én goedkoopste manier om deze klant te bereiken. Toon je producten, diensten en je bedrijf en geef je doelgroep wat ze wil. Deze willen namelijk zien wat je voor hen kunt betekenen, wat je verkoopt, hoe je menu eruit ziet, of je goed kunt stucadoren of metselen en ga zo maar door. 
 
Uitgangspunt van het LMG-Marketingplan: alle ondernemers kunnen er mee werken en hebben de regie volledig in eigen hand.
Benodigde tijd per dag: 10 minuten met de smartphone. 
 
Een gratis interactieve responsive website maakt deel uit van dit plan. Indien je reeds een website hebt, kunnen we het LMG-marketingplan integreren in je bestaande website. Het LMG-marketingplan is "totaal online marketingplan", ontwikkeld voor ondernemers die niet alleen over de eigen website de volledige regie willen hebben, maar ook over de online marketingstrategie en online presence. Natuurlijk tegen minimale kosten. Want vanaf nu betaal je nooit meer teveel!
 
Bijna alles wat online denkbaar is is geïntegreerd in de zeer gebruikersvriendelijke programma's van de online platforms die door Local Media Group (LMG) zijn ontwikkeld. Middels een overzichtelijk en gebruikersvriendelijk dashboard geef je invulling aan je eigen online marketingplan en onderhoud jij je eigen website. We adviseren je om te starten met het Premium pakketAls je ook je webshop wilt integreren op onze nationale platforms, kies dan voor het "Professional pakket". Wil je alleen je bedrijf registreren op al onze platforms, meld je dan aan via "Gratis Vermelding". Je betaalt via IDeal éénmalig slechts €1,- (zgn. verificatie euro). Voor deze euro kun je al een eigen website en een online klantenbestand ontwikkelen. 

Wil je ondersteuning? Dan voeren wij de eerste werkzaamheden uit zodat je bedrijf volledig online is. Inclusief een eigen responsive website. Daarna kun je alles zelf. Hiervoor krijg je een workshop over de werkwijze van de programma's van LMG. Deze programma's werken op je desktop, tablet en smartphone (omni-channel in broekzakformaat):
 
1. Bedrijf registreren
2. Een interactieve en responsive website incl. digitale etalage of menukaart (je dient wel te beschikken over een eigen domeinnaam, deze koppelen we aan de gratis website).
3. Ontwikkelen online klantenbestand
4. Loyaliteitsprogramma voor je klanten (digitale spaarkaart) 
5. Zelf (én snel) advertenties maken en plaatsen
6. Eigen product- of diensten categorieën aanmaken.
7. Ontwikkelen digitale etalage / menukaart
8. Versturen van advertenties en berichten naar klanten
9. Koppelen webshop (indien aanwezig) aan alle LMG-platforms
10. Communicatiekanaal via alle social media
11. Een reviewprogramma voor je bedrijf
12. Uitgebreide statistieken
13. Omni-channel in broekzakformaat (eenvoudig content plaatsen met de eigen smartphone)
14 Enorme besparing op marketingkosten en webdesigners
15. Bedrijf én alle content zijn zichtbaar op de volgende online platforms:
   - Jouw eigen website
   - Vindhet.in 
   - Bedrijventelefoonboek.nl
   - Byloca.nl 
   - Lokaal platform (indien aanwezig) 
  
De jaarlijkse kosten voor LMG bedragen, afhankelijk van het abonnement dat je kiest, €29/Maand of €299/Jaar (Premium) |€49/Maand of €495/Jaar (Professional) excl. 21% btw. Het LMG abonnement is elk moment opzegbaar. 
Deze kosten komen bovenop de eenmalige kosten voor het LMG-marketingplan. Je kunt deze €350,- excl. 21% btw besparen door het allemaal zelf te doen. Zou moeten kunnen! Begin als starter met het Premium pakket

Waarom jouw bedrijf online

Consumenten én ondernemers gaan steeds meer online bij hun zoektocht naar bedrijven, producten, diensten en evenementen. Vooral met hun smartphone (90%). Daarom wil je als ondernemer ook hierop gevonden worden. Naast het fysieke bedrijf wordt een online présence een absolute must. Omni-channel als marketinginstrument wordt steeds belangrijker voor ondernemers omdat offline (fysiek) en online steeds meer één worden. Als ondernemer wordt van jou verwacht dat je dit begrijpt zodat ook jij omni-channel gaat inzetten om: 
1. Je vaste klanten te behouden voor je bedrijf.
2. Je doelgroep te interesseren voor je bedrijf. 
 
Hierbij zijn 4 Unique Selling Points (USP's) erg belangrijk:
-       Online vindbaarheid / creëert waarde voor je bedrijf
-       Klantenbinding / creëert waarde voor je bedrijf
-       Communicatie / doelgroep waardeert dit
-       Transparantie / doelgroep waardeert dit
  
Zorg voor een aansprekende online présence middels je eigen interactieve en responsive website. Je online presence moet jouw doelgroep triggeren voor jouw bedrijf. Offline zorg je ervoor dat alles wat je online beloofd ook waarmaakt. Maar dan ben je er nog niet. Je zult offline ook energie moeten steken in zaken als toegevoegde waarde, onderscheidend vermogen, kennis, beleving, service en goede aankoopvoorwaarden.

Hoe krijg je jouw bedrijf online

De eerste zet is aan jou. Maak een afspraak via het contactformulier of bel even. Sluit vervolgens een abonnement af naar keuze. Laat ons per mail weten dat je gebruik maakt van onze dienstverlening: Jouw Marketingplan. Na betaling van de €350,- excl. 21% btw. gaan we direct aan de slag met het in concept ontwikkelen van je website met de template die we hiervoor speciaal hebben ontwikkeld. Ons uitgangspunt: "Wij zijn pas tevreden als jij dat bent." Vervolgens worden er producten, diensten, advertenties en aanbiedingen op je site geplaatst. Ook wordt een eerste begin gemaakt met het ontwikkelen van je online klantenbestand en word je klant loyaliteitssysteem geactiveerd. Uiteindelijk moet dit alles resulteren in een website waar je trots op bent én die je volledig zelf kunt onderhouden. Want besparen op je online marketingkosten doe je met Local Media Group (LMG).
We hopen snel iets van jou te horen!
 
Interesse!
Vul dit contactformulier in of bel 06-55794751 
 
WE ZIJN OP ZOEK NAAR ONDERNEMERS DIE HET UITROLLEN VAN HET LMG-MARKETINGPLAN DEEL WILLEN LATEN UITMAKEN VAN HUN DIENSTVERLENING. DE OPBRENGSTEN ZIJN VOLLEDIG VOOR DE ONDERNEMER. INTERESSE? INFORMEER NAAR DE VOORWAARDEN. 
 
Je doet ons een groot plezier als je dit artikel deelt. Bedankt alvast!